Enterprise Communications is in de huidige formule gestart in 1994. Er is bewust gekozen voor een minimale bezetting. Klanten wensen een senior communicatieadviseur.


Bart Ariëns is voor u de gesprekspartner met ruim 40 jaar kennis van marketing, het reclamevak en 'het ondernemen'. Brede ervaring, opgedaan aan bureauzijde en als reclamemanager bij toonaangevende bedrijven als De Lage Landen, Stork, Koning & Hartman, Digital Equipment Corporation en Apple Computer Benelux, maakt de analyse en inleving in uw bedrijfssituatie gemakkelijker. Communicatievraagstukken worden als een uitdaging gezien.


Een eigen bureau maakte het mogelijk om weer volledig met het communicatievak bezig te kunnen zijn. Dit kwam in plaats van de internationale communicatie-activiteiten en het managen van communicatie-afdelingen in België én Nederland bij de laatste werkgever.


Een vast team van externe creatieven en toeleveranciers garandeert de volledige verzorging van de projecten. Uitgangspunt is dat de opdrachtgever na opdracht de zorg kwijt is en er een volledig verzorgd en goed scorend ‘product’ wordt opgeleverd.


Het totale plan wordt opgezet als een project, modulair van opzet en in deelprojecten begroot.


UW GESPREKSPARTNER  /