Enterprise Communications werkt vanuit het principe van de geïntegreerde communicatie, gebruik makend van alle in te schakelen middelen/media, inclusief distributie; ontwikkelt communicatie-strategie en concept op basis van het ondernemingsplan van de cliënt.

Het vanuit de praktijk ontwikkelde ‘Integrated Communications Model’ (InCo Model™) staat garant voor een snelle, gestructureerde en betaalbare analyse van uw doelgroepen, boodschappen en in te schakelen middel©en/media.


De samenwerking met externe creatieve ‘partners’ levert betaalbare en resultaatgerichte campagnes, passend in het complete communicatie-traject. De strategie als uitgangspunt verzekert de consistentie van de verschillende communicatiemiddelen zoals advertising, public relations inclusief press-relations, sales promotion, direct-mail, reseller-aktiviteiten, beurspresentaties en andere communicatie-projecten.

 

Enterprise Communications verzorgt reclame, public relations en alle andere vormen van communicatie die per saldo een bijdrage aan een verbeterd rendement van een onderneming leveren.


Welkom, onze site informeert u over onze visie en werkwijze.